Noen av mine oppdragsgivere

Farmasiliv er et fagblad som går til Farmasiforbundets medlemmer. Her skriver jeg mest om medisinsk forskning og annet fagstoff som er relevant for apotekansatte.

 

AstmaAllergi går til medlemmer av Norges Astma- og Allergiforbund. Her skriver jeg om helsetilbud, forskningsnyheter og sykehistorier.

 

Overgang.no er et nettsted for kvinner og menn mellom 40 og 60 år. Her skriver jeg mye om forskning og utvikling av nye medisiner for denne gruppa.

 

Forskning.no er et nettsted som skriver om norsk og utenlandsk forskning innen ulike områder. Her skriver jeg om større norske undersøkelser og om utenlandsk forskning generelt.

 

Sikre Hender er et nordisk blad som legger vekt på informasjon om sykehushygiene for bl.a. å hindre smitte av alvorlig sykdom.

 

Dagens Medisin er en avis som henvender seg til leger, sykepleiere, tannleger og andre som jobber i helsesektoren.Her har jeg skrevet om en stor norsk undersøkelse som dreier seg om ungdom og epilepsi.

 

Dagens Næringsliv. Her har jeg skrevet om arkitektur og såkalte Green Buildings (Boston, USA), og om viktigheten av å bygge mer miljøvennlig.

 

Vi Menn. Her skriver jeg om menns helse.

 

I tillegg har jeg hatt oppdrag for Universitetet i Oslo (UiO).

 

Ellenor Mathisen

 

Adresse:

Jens Bjelkes gate 15

0562 Oslo

 

Mobil:

+47 900 33 247

 

E-post:

ellenor.s.mathisen@gmail.com